קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

אשכולות וניל פריכים

אשכולות וניל פריכים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו אשכולות וניל פריכים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו פירורי וניל, חמאה, אטריות ראמן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 8%, מנה זו היא בלתי אפשרית. נסו אשכולות ממתקים פריכים, אשכולות מסקיט מייפל מתוק פריך, ו אשכולות שקדים מייפל ונילן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרסקים בעדינות אטריות ראמן לפני פתיחת החבילה. פתוח חבילה וזורקים תבלין מנות. מטגנים אטריות כתושות, אגוזי פקאן ושקדים בחמאה במחבת גדולה על אש בינונית עד לקלייה. (היזהר לא לרסק אטריות דק מדי בזמן ההקפצה.)
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים תערובת אטריות לקערה גדולה להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
ממיסים חתיכות שוקולד לבן לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
4
יוצקים שוקולד מומס על תערובת אטריות מקוררת, זורקים בעדינות לציפוי. זרוק תערובת ממתקים על ידי כפות מעוגלות על נייר שעווה; הניחו לעמוד עד ליציבות (כ-45 דקות). אחסן אשכולות בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
5
הערה: חשוב להמיס שוקולד לבן לפי הוראות החבילה. אם מחומם מהר מדי או בטמפרטורה גבוהה מדי, את חתיכות לא להמיס כראוי. אנו ממליצים להשתמש בהוראות מיקרוגל להמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה