פרובולונה וברוקולי רב פניני
פרובולונה וברוקולי רב פניני נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 483 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אנשובי שטוח, ברוקולי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה טוב. מתכונים דומים: בשר בקר, ברוקולי רב ופרובולון פניני, ברוקולי ראבה ופרובולונה נקניקיה, ו ברוקולי רב ומטחנות פרובולון.
הוראות
לבשל ברוקולי rabe בסיר 4 ליטר של מים מלוחים רותחים, חשוף, עד מכרז, על 3 דקות.
מסננים היטב במסננת, ואז קוצצים.
לבשל אנשובי ושום ב 1 1/2 כפות שמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד השום רק מתחיל להפוך זהב, על 1 דקה.
הוסף ברוקולי rabe וקוק, ערבוב, 1 דקה.
מחממים פאניני או מכבש כריך על פי הוראות היצרן עד חם. (לחלופין, מחממים מחבת גריל מתובלת היטב על חום מתון.)
מברשת 4 פרוסות מרכז של לחם בצד 1 עם הנותרים 1/2 כפות שמן. (שארית הלחם לשימוש נוסף.) לשים פרוסות, הצדדים משומנים למטה, על משטח עבודה, ולאחר מכן לחלק חצי גבינה בין 2 פרוסות. למעלה עם כל תערובת ברוקולי rabe, גבינה נותרת, ונשארו 2 פרוסות לחם, הצדדים משומנים למעלה.
שים כריכים על עיתונות, ואז למשוך למטה על גבי כריכים ומבשלים עד כריכים משחימים פריך, 4 עד 8 דקות. (אם באמצעות מחבת גריל, לשים מחבת כבדה על גבי כריכים ומבשלים, הפיכת כריכים פעם אחת.)