קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

אשכולות פופקורן של תפוח קרמל

אשכולות פופקורן של תפוח קרמל
אם יש לך בערך 1 שעה לבלות במטבח, אשכולות פופקורן תפוח קרמל עשוי להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. מתכון זה מאוכלרשת דורשת סירופ תירס, סוכר חום, מיץ תפוחים ושמן צמחי. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 12%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אשכולות פופקורן קרמל חריפים, אשכולות פופקורן קרמל ללא חלב, ו אשכולות פופקורן קרמל מלח ים.

הוראות

1
מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מחממים את השמן הצמחי בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את גרעיני הפופקורן; מכסים ומבשלים, מנערים את התבנית, עד שהקפיצה שוככת.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני פופקורןגרעיני פופקורן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מסירים מהאש ונותנים לכל הגרעינים שנותרו לצוץ למשך 30 שניות נוספות. מחלקים את הפופקורן בין ניירות האפייה המוכנים, ומשליכים את כל הגרעינים הלא קצוצים. מפזרים מעל את שבבי התפוחים והשקדים.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס תפוחיםצ ' יפס תפוחים
( 23)( 23)
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מכינים את הקרמל: מביאים לרתיחה את מיץ התפוחים, הסוכר החום וסירופ התירס בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ללא ערבוב עד שהתערובת ענברית עמוקה ומדחום ממתקים רושם 280 מעלות פרנהייט, כ -30 דקות (הקרמל יבעבע במרץ לקראת סוף זמן הבישול).
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מערבבים את החמאה לקרמל עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
7
מוסיפים 2 כפיות מלח ותבלין פאי התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מוסיפים את התפוח ואת קאיין, אם משתמשים, ומבשלים עד מעובה מעט, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אפלג ' קאפלג ' ק
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
9
מסירים מהאש.
10
יוצקים את הקרמל החם על תערובת הפופקורן וזורקים בזהירות עם שתי מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
מניחים להתקרר מעט, ואז מפרידים את התערובת לאשכולות כשהיא עדיין חמה.
12
תן להתקרר לחלוטין.
13
צילום: קאנג קים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

פופקורן עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט
צ ' ארלס דה קזנוב טטה דה קובי ברוט
הבועות העדינות יוצרות חוט גדול על רקע זהוב. אף פירותי וטעמי סוכר שעורה ובריוש טעימים ומתמשכים. יין תוסס מאוד שהוא מאוד תכליתי. זוהי שמפניה בהירה, נוחה לכל צד!שמפניה זו משתלבת היטב עם רכיכות, מנות חזיר, גבינות עדינות ורכות ודגים עשירים.תערובת: 10% שרדונה, 30% פינו מיוניה, 60% פינו נואר