באטרסקוטש בלונדי בארים עם בוטנים בייגלה קרמל
באטרסקוץ ' בלונדי בארס עם בייגלה קרמל עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מספק כ 40 מנות . מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם כעכים מעוותים ברוחב 2", סוכר חום, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 16%. מתכונים דומים: באטרסקוטש בלונדי בארים עם בוטנים בייגלה קרמל, שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), ו באטרסקוטש בלונדי גואי ברים.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו bakingpan עם נייר קלף, משאיר 1 " overhang בצדדים ארוכים של מחבת.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית;להפריש. מערבבים חמאה בחום בינוני skilletover עד bits השחמה בפורמט התחתון של מחבת, 7-8 דקות.
מוסיפים סוכר חום. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד משולב היטב וmixture דומה לחול רטוב, 2-3 דקות.
מוסיפים ביצים ווניל; לנצח עד פלאפיתטוב משולב, על 2 דקות.
הוסף dreyingredients; לנצח עד חלקה (הבלילה תהיה עבה). באמצעות מרית אופסט או רגיל, להפיץ באופן שווה הבלילה במחבת מוכנה.
אופים בלונדי עד חום זהוב, edgespull הרחק הצדדים של פאן, ו testerinserted למרכז יוצא עם פירורים fewmoist מצורף, 20-25 דקות.
Letcool לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
מחממים תנור ל 177°. קו אפייה rimmed עם נייר קלף.
מורחים גיליון אגוזים בשכבה זוגית.
אופים, מערבבים לעתים רחוקות,עד חום זהוב וריחני, 5-7 דקות. תניח בצד.
מערבבים סוכר ומים 1/2 כוס גדולמאכל מעל חום בינוני-נמוך untilsugar מתמוסס. להגביר את החום; להרתיח ללאהתחלה, לפעמים מסתחרר מחבת ושוטף את הצדדים עם מברשת רטובה, עד קרמל הוא ענבר עמוק, 12–15minutes.
מוסיפים דבש; לחזור לרתיחה, בוחשלעתים קרובות, על 1 דקה יותר.
מוסיפים חמאה, מערבבים עד מעורבב.
הוסף קרם (תערובת יהיה לנפח במרץ); להקציף עד חלקה. בוטנים קשינים ובייגלה.
לשפוך מעל cooledblondie. להירגע עד מגניב, כ -30 דקות.
הפעל סכין סביב צדדים קצרים של שחרור פנטום בלונדי. באמצעות קלף-paperoverhang, להרים מחבת.
חותכים כל רצועה לרוחב של10 ברים. האם קדימה: צמרמורת עד 1 weekin מיכל אטום. להביא לחדר לפני ההגשה.