קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

באטרסקוטש בלונדי בארים עם בוטנים בייגלה קרמל

באטרסקוטש בלונדי בארים עם בוטנים בייגלה קרמל
באטרסקוץ ' בלונדי בארס עם בייגלה קרמל עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מספק כ 40 מנות . מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם כעכים מעוותים ברוחב 2", סוכר חום, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 16%. מתכונים דומים: באטרסקוטש בלונדי בארים עם בוטנים בייגלה קרמל, שוקולד, חמאת בוטנים, בייגלה וקרמל ממתקים (תוצרת בית לקחת 5 ברים), ו באטרסקוטש בלונדי גואי ברים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו bakingpan עם נייר קלף, משאיר 1 " overhang בצדדים ארוכים של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית;להפריש. מערבבים חמאה בחום בינוני skilletover עד bits השחמה בפורמט התחתון של מחבת, 7-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להעביר לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים סוכר חום. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד משולב היטב וmixture דומה לחול רטוב, 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים ביצים ווניל; לנצח עד פלאפיתטוב משולב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
הוסף dreyingredients; לנצח עד חלקה (הבלילה תהיה עבה). באמצעות מרית אופסט או רגיל, להפיץ באופן שווה הבלילה במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים בלונדי עד חום זהוב, edgespull הרחק הצדדים של פאן, ו testerinserted למרכז יוצא עם פירורים fewmoist מצורף, 20-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
Letcool לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מחממים תנור ל 177°. קו אפייה rimmed עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים גיליון אגוזים בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
אופים, מערבבים לעתים רחוקות,עד חום זהוב וריחני, 5-7 דקות. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מערבבים סוכר ומים 1/2 כוס גדולמאכל מעל חום בינוני-נמוך untilsugar מתמוסס. להגביר את החום; להרתיח ללאהתחלה, לפעמים מסתחרר מחבת ושוטף את הצדדים עם מברשת רטובה, עד קרמל הוא ענבר עמוק, 12–15minutes.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים דבש; לחזור לרתיחה, בוחשלעתים קרובות, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6
מוסיפים חמאה, מערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
7
הוסף קרם (תערובת יהיה לנפח במרץ); להקציף עד חלקה. בוטנים קשינים ובייגלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
לשפוך מעל cooledblondie. להירגע עד מגניב, כ -30 דקות.
9
הפעל סכין סביב צדדים קצרים של שחרור פנטום בלונדי. באמצעות קלף-paperoverhang, להרים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
חתך אורך הואברצועות 4.
11
חותכים כל רצועה לרוחב של10 ברים. האם קדימה: צמרמורת עד 1 weekin מיכל אטום. להביא לחדר לפני ההגשה.