בארי טוב ' סלמון פטי
. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו קציצת סלמון פשוטה, עוגת שוקולד דו בארי, ו פרויקט קציצת הסלמון של Emaw (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סלמון, ביצים, פירורי לחם, מיונז, מיץ לימון, תערובת רוטב ראנץ, מלח, פלפל, אבקת שום, שמיר, פירות ים תיבול בקערה גדולה; מחלקים ל 15 מנות וצורה לקציצות. אבק כל פטי עם קמח תירס.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה. מטגנים כמה קציצות בשמן חם, לא צפיפות המחבת, עד השחמה, 3 עד 4 דקות לכל צד. חזור עד שכל הקציצות מבושלות.
מקשטים כל אחד עם פרוסת לימון וזרבובית פטרוזיליה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Coutses Les Grandes Xavier Monnot Bourgogne. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.