בגט פרוס עם צנוניות וחמאת אנשובי
בגט פרוס עם צנוניות וחמאת אנשובי הוא pescatarian ומספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 59 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עד 3 אנשובי, צנוניות, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בגט פרוס עם צנוניות וחמאת אנשובי, בגט פרוס עם חמאה צוננת אנשובי, ו בגט פרוס עם חמאה, צנוניות ומלח ים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה, 2 פילה אנשובי קצוץ, ו 2 כפות עירית בקערה קטנה, הוספת 1 פילה אנשובי קצוץ יותר לפי הטעם, אם תרצה. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מורחים חמאת אנשובי על צד אחד של כל פרוסת באגט. מעל כל פרוסת באגט עם פרוסות צנון, חופפים מעט כדי לכסות לחם.
מקשטים עם עירית קצוצה נוספת ומגישים.
89 קלוריות, 6 גרם שומן, 0.4 גרם סיבים