קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בודינו די זוקה

בודינו די זוקה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים לתוספות, אז נסו את בודינו די זוקאן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם גבינת אסיאגו, קמח, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 36%, וזה די רע. מתכונים דומים: קוקוס בודינו, שוקולד בודינו, ו בוטרסקוטש בודינו.

הוראות

1
הסר את קליפת החמאה והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
חותכים את בשר החמאה לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'. בסיר עמוק מניחים 6 ליטר מים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים 2 כפות מלח ואת חתיכות החמאה. מביאים למים לרתיחה ומרתיחים עד שהחמאה רכה לחלוטין, בערך 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
כאשר החמאה רכה, מסננים את הסיר ומעבירים את בשר החמאה דרך טחנת מזון.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מניחים את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את החמאה לחמאה המחית ובעזרת כף עץ מערבבים ליצירת תערובת הומוגנית, בדומה לפירה. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם וממשיכים לערבב עד שהתערובת בצד היבש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
7
מוסיפים את הקמח לחלב ומערבבים להמסת חלק מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
8
מוסיפים את תערובת החלב לחמאה וממשיכים לערבב עד שהחמאה מעט נוקשה וקשה לערבוב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
9
הסר את החמאה מהאש ואפשר להגיע לטמפרטורת החדר.
10
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
כשהחמאה בטמפרטורת החדר מוסיפים את החלמונים והגבינה תוך ערבוב עד שהתערובת מתאחדת היטב. כף את תערובת החמאה לתבנית קדירה עגולה בגודל 10 אינץ ' בחמאה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
12
אופים עד להשחמה קלה, כ - 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מוציאים מהתנור ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות