קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בוואריה מנטה

בוואריה מנטה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו דמוי-rango מנטה (תוצרת בית Vegan Frango מנטה!), סוכריות מנטה, ו סוכריות מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה צלחת 8x8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
2
בסיר בינוני על אש נמוכה, לשלב שבבי שוקולד חלב, שוקולד לא ממותק וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
פצפוצי שוקולד חלבפצפוצי שוקולד חלב
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
חום עד נמס וחלק, ערבוב מדי פעם.
4
הסר מהחום ומערבבים בחלב מרוכז, תמצית מנטה ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
5
הכה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה במשך 1 דקה, ואז במהירות גבוהה במשך 1 דקה. תערובת צינה במשך 15 דקות, מכות ביד כל 5 דקות. הכה שוב עם מיקסר חשמלי שתי דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
יוצקים למחבת מוכנה וצינה עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
חותכים לריבועים 1/2 אינץ'.