בוואריה מנטה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. נסו דמוי-rango מנטה (תוצרת בית Vegan Frango מנטה!), סוכריות מנטה, ו סוכריות מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני על אש נמוכה, לשלב שבבי שוקולד חלב, שוקולד לא ממותק וחמאה.
חום עד נמס וחלק, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ומערבבים בחלב מרוכז, תמצית מנטה ותמצית וניל.
הכה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה במשך 1 דקה, ואז במהירות גבוהה במשך 1 דקה. תערובת צינה במשך 15 דקות, מכות ביד כל 5 דקות. הכה שוב עם מיקסר חשמלי שתי דקות יותר.
יוצקים למחבת מוכנה וצינה עד המשרד.
חותכים לריבועים 1/2 אינץ'.