בוטנים פריכים
ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 894 קלוריות. אם יש לך חמאה, סוכר, קלות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו חטיפי עוגיות בוטנים פריכים עם ציפוי חמאת בוטנים, בוטנים פריכים, ו פריכת הבוטנים הטובה ביותר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה לשלב בוטנים, קינמון, קאיין. תניח בצד.
מברשת החלק הפנימי של סיר כבד בגודל בינוני עם שמן צמחי.
מוסיפים את הסוכר והמים לסיר, מבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם עם כף עץ, עד שזה מגיע לרתיחה. תפסיק לערבב, לכסות ולבשל במשך 3 דקות. לחשוף, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד הסוכר הוא צבע ענבר אור. מערבבים בבוטנים. זה יהיה מאוד להפחית את הטמפרטורה של הסוכר כך לעבוד במהירות. לאחר מעורבב באופן שווה, לשפוך תערובת על מחבת גיליון מרופד עם מחצלת אפייה סיליקון או נייר קלף בחמאה. באמצעות מרית חמאה, להפיץ רזה. תצטרך לעבוד במהירות כאשר לשפוך החוצה להפיץ את התערובת במחבת. במידת הצורך, על מנת להשיג שכבה אחת של בוטנים, העליון עם מחבת גיליון שנייה אשר התחתון כבר חמאה. מגניב לחלוטין ולאחר מכן לשבור לחתיכות.