בולגור עם עדשים, פטרוזיליה וצימוקים
מתכונים דומים: בולגור פילאף עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur & עדשים, ו פלפלים ממולאים בבולגור, אגוזים וצימוקים.
הוראות
שלב את קוביית bulgur ו bouillon עם 2 כוסות מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה מהירה, ואז מכסים ומבשלים במשך 15 דקות, או עד שהמים נספגים.
2 בינתיים, לחמם את השמן במחבת רחבה.
מוסיפים את הבצל והצל מעל חום בינוני-נמוך עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות, על 15 דקות. מערבבים את העדשים ומבשלים רק עד מחומם דרך.
מערבבים את תערובת הבורגול והבצל-עדשים בצלחת הגשה ומערבבים בכל שאר החומרים.
מגישים את זה עם סלט תפוחי אדמה מתוק ולבן עם
ירקות מעורבים, חומוס תוצרת בית או חנות-קנה, זיתים שמן נרפא, ולחם פיתה טרי.
לארוחה נוספת עם נושא מזרח תיכוני, צוות זה עם סלט קצוץ מזרח תיכוני, חומוס תוצרת בית או חנות קנה, עלי ענבים ממולאים, ולחם פיתה טרי.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;