בונבונים גלידת מנטה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 242 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם סוכריות מנטה, תמצית מנטה, גלידה vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סוכריות מנטה, סוכריות גלידה, ו סוכריות גלידה.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד גלידה ותמצית עד מעורבב. להקפיא עד המשרד, לפחות 2 שעות. בינתיים, קו גיליון אפייה עם נייר קלף להקפיא לצד.
באמצעות baller מלון גדול, במהירות לגרוף את כל הגלידה לכדורים ומניחים אותם בצד אחד של תבנית האפייה הקרה. להקפיא עד המשרד, 1 עד 1 1/2 שעות.
הכנס שיפוד דקורטיבי או לבחור למרכז של כל כדור גלידה ולחזור למקפיא להגדיר, כ -30 דקות.
בינתיים, לשים שוקולד קצוץ וקיצור לתוך קערת מתכת קטנה. הגדר קערה בקערה מעט גדולה יותר של מים חמים ולתת לשבת עד נמס, ערבוב מדי פעם.
העברת תערובת שוקולד לכוס מדידה 1 כוס. שים סוכריות כתושות על צלחת קטנה.
עבודה עם כדור גלידה 1 בכל פעם, לטבול לתוך שוקולד נמס מעיל, לוודא שוקולד מגיע מעל גלידה על שיפוד ולתת עודפי שוקולד לטפטף מלמטה.
לגלגל כדור בממתקים ולהגדיר על הצד הנקי של תבנית האפייה. חזור עם כדורים שנותרו, להחזיר אותם למקפיא אם הם מתחילים לרכך. להקפיא לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
וריאציות Bonbon: להתנסות עם טעמים אחרים של גלידה, כגון קוקוס או שוקולד, וציפויים, כגון קוקוס פתיתי או שוקולד מריר.