בוסטון קרם פוק עוגה
והוא יספק כ 12 מנות. אם 55 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת פוק קרם בוסטון עשויה להיות סופר ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. 782 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ותביאו מים, תמצית ונילן, פודינג וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בוסטון קרם פוק עוגה, עוגת קרם בוסטון, ו מתכון עוגת גלידת בוסטון (מתכונים דומים).
הוראות
אופים את העוגה לפי הוראות למחבת 13×9 אינץ'.
תן לעוגה להתקרר במשך 15 דקות, ואז לתקוע חורים בעוגה עם ידית של כף עץ. נסה לחלל אותם קצת פחות מ 1 אינץ ' זה מזה ולוודא שהם די עמוקים.
שלב קופסה אחת של תערובת פודינג ו 2 כוסות חלב בקערת ערבוב גדולה (רצוי אחד עם זרבובית). באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות רק עד smooth - - בערך דקה. פודינג עדיין צריך להיות דק ונוזלי. הנקודה היא להיפטר מהגושים. בזהירות לשפוך את הפודינג לתוך החורים. לעשות את זה לאט עד חורים מלאים לחלוטין, אבל פודינג לא זורם בכל רחבי החלק העליון של העוגה. בטח יהיו לך שאריות פודינג.
שים את העוגה במקרר וצינה במשך כשעה. בשלב זה, החורים פודינג צריך להיות כחצי או קצת יותר מחצי מלא. הפוך את המנה השנייה של פודינג וחזור, למלא את החורים עד הפודינג מגיע לחלק העליון, אבל לא להפיץ פודינג שנותר על החלק העליון של העוגה. שמור את זה למשהו אחר.הכן את התוספת. בסיר גדול (3 ליטר), לא מקל, להמס את החמאה.
מוסיפים את השוקולד ומערבבים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס.
בואו להתקרר במשך 4 דקות, ואז עם כף עץ, להכות את הסוכר ומים רותחים, להכות עד חלקה. מקציפים את הוניל.
יוצקים מעל העוגה הקרה. חזור למקרר ותן לערכת הזיגוג. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.