קושיבינוני
מוכן ב37 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

בופלה מוצרלה עם אליצ'י די מנאיקה

בופלה מוצרלה עם אליצ'י די מנאיקה
אם יש לך בערך 37 דקות לבלות במטבח, בופלה מוזרלה עם אליצ'י די מנאיקה עשויה להיות נהדרת ללא גלוטן, פסקטרי וקטוגני מתכון לנסות. אתה מקבל תוספת שמגישה 6. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם שמן זית, שום, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 43%, וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט חסה פנינה מתוקה עם מוצרלה בופלה, קציצות הודו ממולאות במוזרלה, ו לחם שטוח עם פנצ'טה, מוצרלה ואספרגוס.

הוראות

1
בקערה מקציפים יחד את הפטרוזיליה, שמן הזית, השום, גרידת הלימון ומיץ הלימון. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל שחור גרוס טרי ועוד מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מכניסים את הביצים לסיר בינוני עם מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה על אש גבוהה ואז מורידים לרתיחה נמוכה ומבשלים 7 דקות. מיד לצלול אותם לתוך קערה גדולה של מי קרח לצנן. מקלפים את הביצים וחותכים אותם לשניים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
זורקים את המיזונה או הרוקולה בדיוק מספיק מוויניגרט הפטרוזיליה כדי להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מיזונהמיזונה
3
להגשה מסדרים שלוש פרוסות לימון בצורת תלתן על צלחת. למעלה עם 1 גרם של מוצרלה. עוטפים 1 או 2 חצאי אנשובי, תלוי בגודלם, מעל הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4
מניחים חופן קטן של מיזונה מעל הגבינה והאנשובי. מגררים כמות קטנה של ביצה מעל החלק העליון של הירוקים. מסיימים עם טפטוף של הוויניגרט. הוויניגרט שנותר יישמר במקרר למשך 3 עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ירוקירוק
מיזונהמיזונה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים והוקטן ממתכון בתפזורת שמספקת מסעדה. רשת המזון מטבחים שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות המצוינות, ולכן איננו יכולים להציג שום ייצוג לגבי התוצאות.