קושימומחה
מוכן ב1 ש, 59 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בוצ'ה דה נואל

בוצ'ה דה נואל
בוצ'ה דה נואל לוקח בערך 1 שעה ו 59 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 603 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם אבקת קקאו, חמאה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 18%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: בוצ'ה דה נואל, בוצ'ה דה נואל, ו בוצ'ה דה נואל.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מחבת ג 'לי בגודל 10 על 15 אינץ', חמאה ומרופדת בקלף חמאה
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
הקציפו את החלבונים והסוכר יחד בקערת מערבל חשמלי. מניחים את הקערה על מים רותחים ומקציפים בעדינות עד להמסת הסוכר וחלבוני הביצה חמים. מחברים את הקערה למיקסר ומקציפים עם הקצף במהירות בינונית עד להתקררות. עוברים למשוט ומקציפים פנימה את החמאה המרוככת וממשיכים להקציף עד שקרם החמאה חלק. ממיסים את הקפה הנמס במשקאות החריפים ומקציפים לקרם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
קפה נמסקפה נמס
חלבוניםחלבונים
חמאהחמאה
ליקרליקר
קרםקרם
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
2
הופכים את שכבת הגנוז ומקלפים את הנייר. הפוך על פיסת נייר טרייה.
3
מורחים את השכבה בחצי קרם החמאה. השתמש בנייר כדי לעזור לך לגלגל את העוגה לגליל הדוק
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
גלולגלול
4
מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות או עד להתייצבות. שמרו את קרם החמאה שנותר לחלק החיצוני של הבוצ ' ה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
שלבו את משחת השקדים ו -1 כוס הסוכר בקערת המיקסר החשמלי והקציפו עם חיבור ההנעה במהירות נמוכה עד שהסוכר כמעט נספג.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מוסיפים את 1 כוס הסוכר הנותרת ומערבבים עד שהתערובת דומה לפירורים עדינים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
3
מוסיפים חצי מסירופ התירס, ואז ממשיכים לערבב עד שקצת מהמרציפן מחזיק יחד כשהוא סוחט, ומוסיפים סירופ תירס נוסף מעט בכל פעם, לפי הצורך; המרציפן בקערה עדיין ייראה פירורי.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
מרציפןמרציפן
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מעבירים את המרציפן למשטח עבודה ולשים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
1
מגלגלים 1/3 מהמרציפן לגליל באורך 6 אינץ 'וחותכים לאורכים של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
גלולגלול
2
מגלגלים חצי אורכים לכדורים. לחץ את האורכים הגליליים הנותרים (גבעולים) לתוך הכדורים (כובעים) להכנת פטריות. כתם עם אבקת קקאו. להכנת עלי הולי: ללוש צבע ירוק ל-1/2 את המרציפן שנותר ולגלגל אותו לגליל ארוך. משטחים בגב כף ואז משחררים אותה מהמשטח בעזרת מרית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
פטריותפטריות
מרציפןמרציפן
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
3
חותכים ליהלומים ליצירת עלים, או משתמשים בחותך.
4
להכנת גרגרי הולי: ללוש צבע אדום לחתיכת מרציפן זעירה.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
פירות יערפירות יער
5
מגלגלים לכדורים זעירים.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
6
להכנת אצטרובלים יש ללוש אבקת קקאו למרציפן שנותר. מחלקים לשניים ויוצרים ל -2 צורות חרוט. לחתוך את הצדדים של קונוסים עם נקודות של זוג מספריים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
מרציפןמרציפן
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
7
לפתוח את העוגה. חתוך את הקצוות באלכסון, החל את החתכים במרחק של כ -2 סנטימטרים מכל קצה. מקם את החלק החתוך הגדול יותר על הבוצ ' ה בערך 2/3 בחלקו העליון. מכסים את הבוצ ' ה בקרם החמאה השמור, ומקפידים להתעקם סביב הגדם הבולט. פס את קרם החמאה בעזרת מזלג או מסרק קישוט כדי להידמות לקליפה.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
8
מעבירים את הבוצ ' ה לפלטה ומקשטים במרציפן.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
9
מפזרים את המגש ואת בוצ 'ה במשורה עם סוכר" שלג " של קונדיטורים."
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
10
אחסון: שמור בטמפרטורת החדר הקרירה. מכסים שאריות באופן רופף ושומרים בטמפרטורת החדר.
11
הגדר מתלה באמצע התנור מחממים ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
ממלאים חצי סיר בינוני במים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש כך שהמים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
הקציפו את הביצים, החלמונים, המלח והסוכר יחד בקערת מערבל כבד.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
14
מניחים מעל תבנית המים המבעבעים ומקציפים בעדינות עד שהתערובת פשוט פושרת, בערך 100 מעלות (בודקים עם האצבע). מחברים את הקערה למיקסר ועם חיבור המטרפה מקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד שמתקררת תערובת הביצים (נוגעים בחלק החיצוני של הקערה כדי לספר) ומשולשים בנפח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
15
בזמן שהביצים מצליפות מערבבים יחד את הקמח, עמילן התירס והקקאו.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
16
מנפים 1/3 מתערובת הקמח מעל הביצים הטרופות. השתמשו במרית גומי כדי לקפל פנימה את תערובת הקמח, והקפידו לגרד עד לתחתית הקערה בכל מעבר דרך הבלילה כדי למנוע מתערובת הקמח להצטבר שם וליצור גושים. חוזרים על הפעולה עם עוד 1/3 מתערובת הקמח ולבסוף עם השאר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
17
מגרדים את הבלילה לתבנית המוכנה ומחליקים את החלק העליון.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
18
אופים את הגנוז כ -10 עד 12 דקות, או עד שהוא עולה היטב, עמוק ויציב למגע. (וודאו שהעוגה לא נאפה יתר על המידה ומתייבשת מדי, אחרת יהיה קשה לגלגל אותה.)
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
19
השתמש בסכין חיתוך קטנה כדי לשחרר את העוגה מדפנות התבנית. הפוך את העוגה על מתלה ותן לעוגה להתקרר בצד ימין למעלה על הנייר.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
20
הסר את הנייר כשהעוגה קרירה.
21
אחסון: עוטפים בניילון ומכניסים למקרר למספר ימים, או עוטפים פעמיים ומקפיאים עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק