קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

Tortelli di Castagne: ערמונים Tortelli

Tortelli di Castagne: ערמונים Tortelli
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tortelli di Castagne: ערמון Tortelli. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 930 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, ערמונים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה המתוקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמימית כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו-55 דקות. נסו טורטלי די פיורה די זוקה (סקווש פריחת טורטלי), טורטלי קון לה קודה (טורטלי עם זנבות), ו טורטלי חמאה חומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הערמונים במים מלוחים במשך 12 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מסננים את הערמונים, לקלף אותם, ומניחים בסיר כבד תחתית עם חלב ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים מספיק מים כך שהערמונים מכוסים לחלוטין ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, דואגים לא לחרוך את החלב, עד שהערמונים נמעכים בקלות עם מזלג, כ -30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מסננים את הערמונים, שמירה על נוזל הבישול, מחית ולאפשר להתקרר. לאחר מגניב, במקום בקערה ולהוסיף את הגבינה, ביצים, אגוז מוסקט ופלפל שחור. במידת הצורך, מוסיפים חלק מנוזל הבישול כדי להביא את התערובת לעקביות הנכונה. זה צריך להחזיק את הצורה שלה כאשר כדור בגודל כף מוסר מן אצווה, אבל לא צריך להיות כל כך נוקשה כי אתה מסתכן לקרוע את הפסטה העדינה כי יהיה לעטוף אותו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
ערמוניםערמונים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחלקים את בצק הפסטה מוכן לתוך 3 כדורים בגודל שווה לגלגל כל כדור החוצה להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
חותכים כל גיליון של פסטה לריבועים 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
מניחים כף של מילוי ערמון במרכז כל ריבוע לקפל את הריבועים, בפינה לפינה, ולאחר מכן להצטרף הפינות הנותרות כדי ליצור את טורטלי. הגדר את tortelli על מגש גיליון מאובק בקמח, ולכסות עם מגבות מטבח נקיות, לח.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את טורטלי לתוך המים הרותחים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
בינתיים, במחבת סאוט בגודל 14 עד 16 אינץ', מחממים את החמאה עד שהיא שוקעת ושוקעת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הוסף את המרווה ולאפשר לנוח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
11
מסננים את הפסטה, שומרים את נוזל הבישול, ומוסיפים למחבת הטחון עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים כמה נתזים של מי בישול הפסטה וזורקים מעל חום גבוה 2 דקות כדי מעיל emulsify הרוטב. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות, העליון עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
רול או צורה לפי הצורך. ;
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות