Tortelli di Castagne: ערמונים Tortelli
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tortelli di Castagne: ערמון Tortelli. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 930 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, ערמונים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה המתוקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמימית כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו-55 דקות. נסו טורטלי די פיורה די זוקה (סקווש פריחת טורטלי), טורטלי קון לה קודה (טורטלי עם זנבות), ו טורטלי חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
משרים את הערמונים במים מלוחים במשך 12 שעות או לילה.
מסננים את הערמונים, לקלף אותם, ומניחים בסיר כבד תחתית עם חלב ושמנת.
מוסיפים מספיק מים כך שהערמונים מכוסים לחלוטין ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, דואגים לא לחרוך את החלב, עד שהערמונים נמעכים בקלות עם מזלג, כ -30 עד 45 דקות.
מסננים את הערמונים, שמירה על נוזל הבישול, מחית ולאפשר להתקרר. לאחר מגניב, במקום בקערה ולהוסיף את הגבינה, ביצים, אגוז מוסקט ופלפל שחור. במידת הצורך, מוסיפים חלק מנוזל הבישול כדי להביא את התערובת לעקביות הנכונה. זה צריך להחזיק את הצורה שלה כאשר כדור בגודל כף מוסר מן אצווה, אבל לא צריך להיות כל כך נוקשה כי אתה מסתכן לקרוע את הפסטה העדינה כי יהיה לעטוף אותו.
מחלקים את בצק הפסטה מוכן לתוך 3 כדורים בגודל שווה לגלגל כל כדור החוצה להגדרה הדקה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
חותכים כל גיליון של פסטה לריבועים 4 אינץ'.
מניחים כף של מילוי ערמון במרכז כל ריבוע לקפל את הריבועים, בפינה לפינה, ולאחר מכן להצטרף הפינות הנותרות כדי ליצור את טורטלי. הגדר את tortelli על מגש גיליון מאובק בקמח, ולכסות עם מגבות מטבח נקיות, לח.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את טורטלי לתוך המים הרותחים ומבשלים 2 דקות.
בינתיים, במחבת סאוט בגודל 14 עד 16 אינץ', מחממים את החמאה עד שהיא שוקעת ושוקעת.
הוסף את המרווה ולאפשר לנוח.
מסננים את הפסטה, שומרים את נוזל הבישול, ומוסיפים למחבת הטחון עם החמאה.
מוסיפים כמה נתזים של מי בישול הפסטה וזורקים מעל חום גבוה 2 דקות כדי מעיל emulsify הרוטב. מחלקים את הפסטה באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות, העליון עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו ומגישים מיד.
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.