בוק צ'וי עם רוטב צדפות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 276 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, רוטב צדפות, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו בייבי בוק צ'וי עם רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, להוסיף את בוק צ ' וי, ו blanch במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים כדי לשמר את הצבע הירוק הבהיר של העלים. בעדינות לסחוט כל בוק צ ' וי כדי להסיר עודף מים.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
מים
3
מערבבים יחד את המניה, רוטב צדפות, רוטב סויה, יין אורז, וסוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
יין אורז
רוטב סויה
מלאי
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מפזרים את עמילן התירס ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
5
מחממים את השמן בווק על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
ווק
6
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומערבבים במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
ג ' ינג ' ר
7
מוסיפים את בוק צ ' וי ומערבבים למשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בוק צ ' וי.
8
מוסיפים את תערובת המניה ומערבבים עד שהרוטב התעבה ומצפה את בוק צ ' וי.