בוקאטיני אל 'אמטריצ' יאנה עם קציצות מוצרלה מעושנות חריפות
בוקאטיני אל 'אמטריצ' יאנה עם קציצות מוצרלה מעושנות חריפות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 781 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם בשר בקר טחון, פלפל, גבינת מוצרלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מתכון זה מאוכלרשת יש 79 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון נהדר של 85%. נסו בוקאטיני אל 'אמטריצ' יאנה עם קציצות מוצרלה מעושנות חריפות, בוקאטיני עם רוטב עגבניות פיקנטי (בוקאטיני אל 'אמטריצ' יאנה), ו בוקאטיני אל 'אמטריצ' יאנה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב: במחבת כבדה גדולה מחממים את השמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד להזהבה, כ -5 עד 7 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הפנצ ' טה ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים 5 דקות. מערבבים פנימה את פתיתי השום והפלפל האדום ומבשלים עד שהם ריחניים, כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שום
בצל
5
מוסיפים את העגבניות, 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל שחור ואת הפנצ ' טה המבושלת. מבשלים, ללא כיסוי, על אש בינונית-נמוכה עד שהרוטב מסמיך, כ -15 דקות. מערבבים פנימה את הגבינה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פלפל שחור
פנצ ' טה
עגבנייה
גבינה
רוטב
מלח
6
לקציצות: מקם מתלה לתנור ב - 1/3 התחתון של התנור. מחממים תנור ל -400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
7
בקערה גדולה שלבו את הבצל, 1/2 כוס פטרוזיליה, 2/3 כוס פרמזן, פירורי לחם, ביצה, קטשופ, שום, פתיתי פלפל אדום, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
פירורי לחם
פרמזן
קטשופ
פטרוזיליה
שום
פלפל
בצל
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מוסיפים את הבקר והעגל. בעזרת הידיים, שלב את כל המרכיבים בעדינות אך ביסודיות. מעצבים את תערובת הבשר לקציצות 16 (1 1/2 אינץ') ומניחים על תבנית האפייה המוכנה. יוצרים חור במרכז כל קציצה ומניחים בפנים קוביית מוצרלה. רפורמה בקציצה כך שהמוצרלה תתכסה לחלוטין בתערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
כדורי בשר
בקר
בשר
עגל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים את הקציצות במשך 15 דקות עד שהן מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
12
מסננים ומניחים בקערת הגשה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מוסיפים את הקציצות והרוטב. זורקים בעדינות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.