בוקוצ'יני מטוגן בשמן עמוק עם צ'אטני עגבניות חריף ושום
בוקקוניני מטוגן בשמן עמוק עם צ'אטני עגבניות חריף ושום הכנת המתכון לוקחת כ 11 דקות. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 439 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מבית Foodnetwork דורש מלח ופלפל כשר, שמן זית, ביצים וקמח. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כתוספת. עם ציון ספונקולרי של 63% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו בלילה לדגים מטוגנים , מתכון לצ'אטני עגבניות וצ'אטני עגבניות שמנמן .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מסננים את הבוקוצ'יני ומייבשים בעזרת נייר סופג. מניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומניחים להתייבש במקרר למשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי
2
שמים את הקמח בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגלגלים את הבוקוצ'יני בפירורי הלחם עד לציפוי. טובלים את הבוקצ'יני המצופה, שוב, בביצים ולאחר מכן מצפים בפירורי לחם. מקפיאים את הבוקונצ'י הלחם למשך 20 דקות.
לצ'אטני: מערבבים בבלנדר את השום, הג'ינג'ר, 1/4 כפית מלח, חומץ, סוכר, שמן זית, כמון ופלפל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים לסיר בינוני וכבד תחתית ומוסיפים את העגבניות. מביאים את התערובת לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזלים מתאדים והתערובת סמיכה, כ-45 עד 55 דקות. בעזרת גב של כף עץ, שוברים בעדינות את העגבניות כשהן מתחילות להתרכך במהלך הבישול. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מחממים על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק המוכנס לשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום, קוביית לחם תשחים תוך כ-1 עד 2 דקות.) בקבוצות, מטגנים את הבוקצ'יני עד להזהבה. חום, בערך 15 עד 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
1-1/2 כוסות בירה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
11
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
מסדרים את הבוקקוניני על מגש ומגישים לצדו את הצ'אטני כתוספת.