בוקוצ'יני מטוגן בשמן עמוק עם צ'אטני עגבניות חריף ושום
בוקקוניני מטוגן בשמן עמוק עם צ'אטני עגבניות חריף ושום הכנת המתכון לוקחת כ 11 דקות. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 439 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מבית Foodnetwork דורש מלח ופלפל כשר, שמן זית, ביצים וקמח. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כתוספת. עם ציון ספונקולרי של 63% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו בלילה לדגים מטוגנים , מתכון לצ'אטני עגבניות וצ'אטני עגבניות שמנמן .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מסננים את הבוקוצ'יני ומייבשים בעזרת נייר סופג. מניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומניחים להתייבש במקרר למשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי
2
שמים את הקמח בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שמים את הביצים בקערה בינונית שנייה ואת פירורי הלחם בקערה בינונית שלישית. מצפים את הבוקקוניני בקמח ואז טובלים בביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מגלגלים את הבוקוצ'יני בפירורי הלחם עד לציפוי. טובלים את הבוקצ'יני המצופה, שוב, בביצים ולאחר מכן מצפים בפירורי לחם. מקפיאים את הבוקונצ'י הלחם למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
לצ'אטני: מערבבים בבלנדר את השום, הג'ינג'ר, 1/4 כפית מלח, חומץ, סוכר, שמן זית, כמון ופלפל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים לסיר בינוני וכבד תחתית ומוסיפים את העגבניות. מביאים את התערובת לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזלים מתאדים והתערובת סמיכה, כ-45 עד 55 דקות. בעזרת גב של כף עץ, שוברים בעדינות את העגבניות כשהן מתחילות להתרכך במהלך הבישול. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבנים
7
מניחים לצ'אטני להתקרר לטמפרטורת החדר, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
8
מניחים בקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מחממים על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק המוכנס לשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום, קוביית לחם תשחים תוך כ-1 עד 2 דקות.) בקבוצות, מטגנים את הבוקצ'יני עד להזהבה. חום, בערך 15 עד 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
11
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
12
מסדרים את הבוקקוניני על מגש ומגישים לצדו את הצ'אטני כתוספת.