קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 11 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בוקוצ'יני מטוגן בשמן עמוק עם צ'אטני עגבניות חריף ושום

בוקוצ'יני מטוגן בשמן עמוק עם צ'אטני עגבניות חריף ושום
בוקקוניני מטוגן בשמן עמוק עם צ'אטני עגבניות חריף ושום הכנת המתכון לוקחת כ 11 דקות. תמורת 81 סנט למנה , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 439 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מבית Foodnetwork דורש מלח ופלפל כשר, שמן זית, ביצים וקמח. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כתוספת. עם ציון ספונקולרי של 63% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו בלילה לדגים מטוגנים , מתכון לצ'אטני עגבניות וצ'אטני עגבניות שמנמן .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מסננים את הבוקוצ'יני ומייבשים בעזרת נייר סופג. מניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומניחים להתייבש במקרר למשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי3 כוסות פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי
2
שמים את הקמח בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקיפירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
שמים את הביצים בקערה בינונית שנייה ואת פירורי הלחם בקערה בינונית שלישית. מצפים את הבוקקוניני בקמח ואז טובלים בביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מגלגלים את הבוקוצ'יני בפירורי הלחם עד לציפוי. טובלים את הבוקצ'יני המצופה, שוב, בביצים ולאחר מכן מצפים בפירורי לחם. מקפיאים את הבוקונצ'י הלחם למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
לצ'אטני: מערבבים בבלנדר את השום, הג'ינג'ר, 1/4 כפית מלח, חומץ, סוכר, שמן זית, כמון ופלפל. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
יוצקים לסיר בינוני וכבד תחתית ומוסיפים את העגבניות. מביאים את התערובת לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזלים מתאדים והתערובת סמיכה, כ-45 עד 55 דקות. בעזרת גב של כף עץ, שוברים בעדינות את העגבניות כשהן מתחילות להתרכך במהלך הבישול. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מניחים לצ'אטני להתקרר לטמפרטורת החדר, כ-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
8
מניחים בקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
10
מחממים על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק המוכנס לשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום, קוביית לחם תשחים תוך כ-1 עד 2 דקות.) בקבוצות, מטגנים את הבוקצ'יני עד להזהבה. חום, בערך 15 עד 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
11
מסננים על נייר סופג.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
12
מסדרים את הבוקקוניני על מגש ומגישים לצדו את הצ'אטני כתוספת.
מרכיבים שתצטרך
16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני16 קוטר) כדורים גבינת מוצרלה בוקוצ'יני
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות