בוקטיני הכל אמטריציאנה
Bucatini all ' Amatriciana עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. אם יש לך פרמזן סויה, שום, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. נסו Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), Bucatini All ' amatriciana, ו Bucatini All ' Amatriciana (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 8 החומרים הראשונים ומניחים בצד כדי להשרות לפחות חצי שעה ועד 24 שעות. לרסס מחבת לא מקל קלות עם שמן זית.
מוסיפים את הבצל ואת sauté עד שהוא מתחיל חום, על 5 דקות.
מוסיפים את תערובת טמפה ומבשלים, ערבוב, במשך כ 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות, אבקת צ ' ילי, פפריקה, ו 1/4 כוס של נוזל עגבניות ומערבבים היטב. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, במשך כ 15 דקות. אם זה מתחיל להיראות יבש, להוסיף קצת יותר מיץ עגבניות.
מוסיפים את העשן הנוזלי והמלח לפי הטעם. לזרוק עם הפסטה ומגישים זרועים פרמזן סויה. עושה 6 מנות.