בורבון-פקאן מקרון בומבה
Bourbon-Pecan Macaroon Bombe דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם בורבון, ציפוי מוקצף, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. נסו עוגת פקאן בורבון-כתום עם קרם בורבון, עוגת שוקולד ללא קמח עם ציפוי מקרון פקאן עם קולי פטל, ו עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פירורי עוגיות בקערה גדולה.
רסס בורבון על פירורים. לזרוק היטב, ולתת פירורים לספוג 30 דקות.
מעיל עובש 9 כוס או קערה גדולה ערבוב עם ספריי בישול, קו עם ניילון לעטוף. לחץ בורבון ספוג פירורי עוגיות לתוך עובש מוכן, ויצרו פגז; להפריש.
שלב גבינת שמנת וחלב מרוכז ממותק בקערה; הכה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד חלקה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף פקאן. תערובת כפית לתוך קליפת עוגייה. לכסות ולהקפיא עד המשרד.
הפוך קפוא bombe על מגש הגשה צונן.
מניחים מגבת לחה, חמה סביב עובש.
הסר עובש, לקלף את לעטוף פלסטיק. פרוס bombe לתוך טריזים, ומגישים עם רוטב קרמל מהיר.