קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

בורגר ברביקיו עם חזיר

בורגר ברביקיו עם חזיר
בורגר ברביקיו עם חזיר דורש בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1380 קלוריות , 112 גרם חלבון ו -84 גרם שומן . תמורת 5.02$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. אם יש לכם מלח, מלח ופלפל כשר, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את BBQ Pork Burger , BBQ Burger , ו- BBQ Burger Bites .

הוראות

1
להמבורגרים: מערבבים בקערה את בשר הבקר הטחון עם 1 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוציאים חלק קטן, בערך 1 אונקיה, ומבשלים כדי לבדוק את רמת התיבול.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3
מוסיפים עוד מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
בעזרת כ-8 אונקיות לכל המבורגר, יוצרים מהבשר קציצות בגודל אחיד ומשטחים מעט (לא לערבב יתר על המידה במהלך התהליך).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מחממים מחבת פסים או מחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה, 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מוסיפים את השמן והקציצות ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים בצד הראשון עד להשחמה, 3 דקות, ולאחר מכן הופכים וחוזרים על התהליך עד למידת העשייה הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
7
מוציאים ונותנים לנוח.
8
לבשר החזיר: בסיר מחממים את רוטב הברביקיו על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
מוסיפים את ה-pulled pork ומערבבים עם הרוטב עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
ללחמניות: במחבת שטוחה מחממים את הלחמניות על אש בינונית במשך 2 דקות. מחמאה את החלק הפנימי של הלחמניות ומבשלים עד שהם קלויים יפה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
11
לבניית ההמבורגרים מניחים את הקציצות על הלחמניות התחתונות. משטחים את בשר החזיר הרוטב והלחמנייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
12
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מפזרים את קת הבוסטון עם תבלין הקייג'ון, מלח ופלפל ומכניסים לתבנית צלייה עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
Boston ButtBoston Butt
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
14
מוסיפים את קוביות הירקות ועלי הדפנה, ולאחר מכן מכסים בציר עוף. עוטפים בניילון נצמד ומכסים היטב בנייר כסף. צולים עד לריכוך, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
מוציאים את בשר החזיר מהציר ומצננים. לגרוס עם שני מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

מרלו, מלבק וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לבורגר. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות את Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.