בורגר ברביקיו עם חזיר
בורגר ברביקיו עם חזיר דורש בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1380 קלוריות , 112 גרם חלבון ו -84 גרם שומן . תמורת 5.02$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. אם יש לכם מלח, מלח ופלפל כשר, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את BBQ Pork Burger , BBQ Burger , ו- BBQ Burger Bites .
הוראות
להמבורגרים: מערבבים בקערה את בשר הבקר הטחון עם 1 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל.
מוציאים חלק קטן, בערך 1 אונקיה, ומבשלים כדי לבדוק את רמת התיבול.
מוסיפים עוד מלח ופלפל במידת הצורך.
בעזרת כ-8 אונקיות לכל המבורגר, יוצרים מהבשר קציצות בגודל אחיד ומשטחים מעט (לא לערבב יתר על המידה במהלך התהליך).
מחממים מחבת פסים או מחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את השמן והקציצות ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים בצד הראשון עד להשחמה, 3 דקות, ולאחר מכן הופכים וחוזרים על התהליך עד למידת העשייה הרצויה.
לבשר החזיר: בסיר מחממים את רוטב הברביקיו על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את ה-pulled pork ומערבבים עם הרוטב עד שהוא חם.
ללחמניות: במחבת שטוחה מחממים את הלחמניות על אש בינונית במשך 2 דקות. מחמאה את החלק הפנימי של הלחמניות ומבשלים עד שהם קלויים יפה, 1 עד 2 דקות.
לבניית ההמבורגרים מניחים את הקציצות על הלחמניות התחתונות. משטחים את בשר החזיר הרוטב והלחמנייה ומגישים.
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
מפזרים את קת הבוסטון עם תבלין הקייג'ון, מלח ופלפל ומכניסים לתבנית צלייה עמוקה.
מוסיפים את קוביות הירקות ועלי הדפנה, ולאחר מכן מכסים בציר עוף. עוטפים בניילון נצמד ומכסים היטב בנייר כסף. צולים עד לריכוך, 2 עד 2 1/2 שעות.
מוציאים את בשר החזיר מהציר ומצננים. לגרוס עם שני מזלגות.
יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel
מרלו, מלבק וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לבורגר. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות את Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-34 דולר לבקבוק.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.