בורגר חזיר מעושן עם צ'אטני תפוחים ובצל הוא מתכון אמריקאי שמגיש 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -36 גרם חלבון , 60 גרם שומן , ובסך הכל 883 קלוריות . , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה אהוב על 9 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, שום, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 65% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בורגרים בצל-צ'אטני כבוש , צ'אטני בצל תפוחים , והמבורגריםחזירים מעושנים עם שומר וכרוב אדום .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לצ'אטני: מביאים את התפוחים, הבצל, מיץ התפוחים, החומץ, סירופ המייפל והתימין לרתיחה על אש בינונית-גבוהה בסיר בינוני. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהנוזל כמעט מתאדה והתפוחים רכים, כ-45 דקות. מצננים ומתבלים במלח ופלפל. ניתן להכין את הצ'אטני יום אחד מראש.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי גרני סמית', קלופים, מגורעים וחתוכים לקוביות לחתיכות של 1/4 עד 1/2 אינץ'
הצעת הגשה: חסה ועגבניות
הצעת הגשה: עלי חסה ועגבניות פרוסות
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
6 אונקיות פנצ'טה פרוסה דק, חתוכה לקוביות דקות
פנצ'טה פרוסה דק, חתוכה לקוביות דקות
2 כוסות מוצרלה מעושנת מגוררת (8 אונקיות)
כוסות מוצרלה מעושנת מגוררת
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
3
להמבורגרים: בקערה גדולה מערבבים את הגבינה, הפנצ'טה, התפוח, השום, הפטרוזיליה, הטימין, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי בשר צמחוני קפואים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
4
מוסיפים את החזיר ומערבבים היטב. יוצרים מהתערובת 6 המבורגרים, כל אחד בקוטר 4 1/2 אינץ' ועובי 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מניחים מחבת גריל על אש בינונית או מחממים מראש גריל גז או פחמים. שמן את הגריל עם תרסיס בישול שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מזלפים את ההמבורגרים בשמן. מבשלים על אש נמוכה עד להשחמה, 10 דקות מכל צד. ההמבורגרים מוכנים גם כאשר מדחום בשר רושם 160 מעלות צלזיוס כשהוא מוכנס לצד ההמבורגרים. נותנים להמבורגרים לנוח 10 דקות.
ניתן להתאים בורגר למרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. יין מרלין מרלו עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
יין מרלין מרלו
צבע היינות נופך עז והניחוחות המורכבים של אוכמניות, אניס ואלון קלוי פועלים כולם בהרמוניה עבור יין ראוי למורשתו. אלכוהול מתון, טעמי פירות רכים וסיומת מתמשכת הופכים את היין הזה לבן לוויה נהדר עם אוכל של מטבחים רבים.