צ'ילי בורגרס היא מנה עיקרית אמריקאית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-24 גרם חלבון, 15 גרם שומן ובסך הכל 464 קלוריות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם לחמניות המבורגר, עגבניות משומרות, מלח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 64%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: צ'ילי בורגרים, צ'ילי בורגרים וצ'ילי בורגרים.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים פנימה את שאר מרכיבי הצ'ילי. להביא לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים, ללא מכסה, למשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
בקערה גדולה מערבבים את הביצה, הפירורים, המלח, הכמון והפלפל. מפוררים בשר בקר על תערובת; לערבב היטב. יוצרים ארבע קציצות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
צולים, מכוסה, על אש בינונית במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 160° והמיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מגישים על לחמניות עם צ'ילי. מעל בצל וגבינה. מקררים או מקפיאים את שאר הצ'ילי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ניתן להתאים בורגר למרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Viva Diva Moscato Colada. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-11 דולר.
ויוה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק עם טעם טבעי של קוקוס ואננס. בצבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים של מוסקטו. מצוין כאפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.