בורגרים טריאקי סלמון
צריכים מנה עיקרית פסקטרית? המבורגרים של טריאקי סלמון יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 30 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 394 קלוריות. המתכון הזה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, פילה סלמון, בצל ועלי חסה. מתכון זה אופייני למטבח היפני. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טריאקי בורגרים, טריאקי בורגרים וטריאקי בורגרים.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים; להוסיף סלמון. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך שעה.
מסננים וזורקים את המרינדה.
להוסיף פירורי לחם; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה. מעצבים לארבע קציצות; מכסים ומכניסים למקרר לשעה.
בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים קציצות, ללא כיסוי, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהאש במשך 6-7 דקות. הופכים וצולים או צולים 3-5 דקות יותר או עד שמדחום בשר מצביע על 140°.
מורחים 1-1/2 כפיות מיונז על כל לחמנייה.
מגישים קציצות על לחמניות עם חסה, עגבנייה ובצל.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.