בוריטו ארוחת בוקר של מסה ורדה
אם יש לכם צ'ילי, פלפל, סלסה צ' ילי קון queso, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בוריטו ארוחת בוקר של מקדונלדס-בוריטו ארוחת בוקר מפורסם אתה יכול לעשות את זה בבית, בוריטו עוף שעועית ורדה, ו בוריטו בטטה חנוק בסלסה אבוקדו ורדה.
הוראות
במחבת ללא מקל בגודל 10 עד 12 אינץ 'על חום בינוני גבוה, מערבבים נקניק, בצל וצ' ילי עד שהבשר מתפורר ומשחימים, כ-15 דקות.
בקערה, להכות ביצים להתמזג עם 1/3 כוס מים, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
יוצקים ביצים לתוך תערובת בשר במחבת; עם מרית רחבה, מערבבים מעל חום בינוני גבוה, גירוד תחתית מחבת לעתים קרובות, עד ביצים נקבעים לטעמך, על 3 דקות עבור ביצים שמנת.
להניח טורטיות קמח שטוח על הדלפק. כפית חלק שווה של תערובת בשר וביצה ברצועה במורד המרכז של כל טורטילה כדי בתוך 1 אינץ ' של קצוות מנוגדים.
מפזרים תערובת שווה עם גבינה. כדי ליצור כל בוריטו, לקפל את הקצוות טורטייה 1 אינץ ' רחב חשוף מעל מילוי, ואז להתגלגל בנוחות מקצה פתוח כדי לצרף. הגדר בוריטוס מעט בנפרד, תפרים למטה, במחבת 10 על 15 אינץ'; מחבת חותם עם רדיד. אם לפצות עד 1 יום קדימה, צמרמורת.
אופים בתנור 200 עד גבינה מותכת( לחתוך חריץ לבדוק), 15 עד 20 דקות; אם מקורר, אופים בתנור 325 עד חם במרכז, כ 15 דקות.
מניחים בוריטוס על צלחות ומצקת על 1/2 כוס חם צ ' ילי con סלסה queso על וסביב כל אחד. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.