קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

בוריטו ארוחת בוקר של מסה ורדה

בוריטו ארוחת בוקר של מסה ורדה
אם יש לכם צ'ילי, פלפל, סלסה צ' ילי קון queso, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: בוריטו ארוחת בוקר של מקדונלדס-בוריטו ארוחת בוקר מפורסם אתה יכול לעשות את זה בבית, בוריטו עוף שעועית ורדה, ו בוריטו בטטה חנוק בסלסה אבוקדו ורדה.

הוראות

1
במחבת ללא מקל בגודל 10 עד 12 אינץ 'על חום בינוני גבוה, מערבבים נקניק, בצל וצ' ילי עד שהבשר מתפורר ומשחימים, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לנקז ולהשליך שומן.
3
בקערה, להכות ביצים להתמזג עם 1/3 כוס מים, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים ביצים לתוך תערובת בשר במחבת; עם מרית רחבה, מערבבים מעל חום בינוני גבוה, גירוד תחתית מחבת לעתים קרובות, עד ביצים נקבעים לטעמך, על 3 דקות עבור ביצים שמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
להניח טורטיות קמח שטוח על הדלפק. כפית חלק שווה של תערובת בשר וביצה ברצועה במורד המרכז של כל טורטילה כדי בתוך 1 אינץ ' של קצוות מנוגדים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
מפזרים תערובת שווה עם גבינה. כדי ליצור כל בוריטו, לקפל את הקצוות טורטייה 1 אינץ ' רחב חשוף מעל מילוי, ואז להתגלגל בנוחות מקצה פתוח כדי לצרף. הגדר בוריטוס מעט בנפרד, תפרים למטה, במחבת 10 על 15 אינץ'; מחבת חותם עם רדיד. אם לפצות עד 1 יום קדימה, צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים בתנור 200 עד גבינה מותכת( לחתוך חריץ לבדוק), 15 עד 20 דקות; אם מקורר, אופים בתנור 325 עד חם במרכז, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מניחים בוריטוס על צלחות ומצקת על 1/2 כוס חם צ ' ילי con סלסה queso על וסביב כל אחד. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.