בוריטוס בייקון-תפוחי אדמה
גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 36%, וזה לא כל כך עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בוריטוס אבוקדו בייקון, בוריטוס בייקון וביצה, ו בוריטוס ארוחת בוקר של בייקון וביצה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון עד שהוא פריך; מסננים על מגבות נייר. תפוחי אדמה חומים ובצל בטפטופים. בקערה מקציפים ביצים; מוסיפים חלב, רוטב ווסטרשייר, מלח ופלפל.
יוצקים מעל תפוחי אדמה; מבשלים ומערבבים עד שהביצים מתייצבות. מפוררים בייקון ומערבבים לביצים.
מפזרים גבינה. בינתיים, טורטיות חמות לפי הוראות החבילה. כף תערובת ביצים במרכז הטורטיות; מקפלים פנימה את דפנות הטורטייה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז פאסטל נוצץ הם בחירה מצוינת לבוריטו. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. הקשת סונומה פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![קשת סונומה פינו נואר]()
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.