בוריטוס בסגנון יווני
המתכון בסגנון יווני בוריטוס יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 38 דקות. מתאים ל-38 מנות. מנה אחת מכילה 67 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם אורז, יוגורט דל שומן, רוטב ויניגרט יווני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בוריטוס בסגנון אנצ'ילדה, בוריטוס ארוחת בוקר-סגנון מדורה, ו בוריטוס ארוחת בוקר בסגנון דנבר.
הוראות
רוטב חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף עוף; לבשל 6 דקות. או עד הסוף, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אורז וגרידת; מערבבים קלות.
מורחים טורטיות עם חומוס; למעלה עם תערובת עוף, גבינה ותרד. מקפלים בצדדים מנוגדים של כל טורטייה, ואז להפשיל בסגנון בוריטו.
מקום, תפר צדדים למטה, בשכבה אחת בתבשיל.
אופים 20 דקות. או עד מחומם דרך; העליון עם יוגורט ועגבניות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.