בוריטוס סטייק פלנק
בוריטוס סטייק פלנק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם אבוקדו, שמן קנולן, כוסברה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באורז המבושל תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג אורז ארוחת בוקר כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 61%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: בוריטוס סטייק פלנק, בוריטוס סטייק פלנק, ו בוריטוס סטייק.
הוראות
מפזרים סטייק עם מלח ופלפל. במחבת קטנה מצופה בתרסיס בישול, מבשלים סטייק בשמן על אש בינונית-גבוהה במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ניתנים לזיהוי; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
פורסים דק סטייק על פני התבואה; מניחים במרכז כל טורטיה. למעלה עם אורז, אבוקדו, שעועית, שמנת חמוצה, סלסה, בצל וכוסברה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא עדן ריפט ואליאנט כרם פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
![עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר]()
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר