בוריטוס צמחוני
בוריטוס צמחוני דורש על 22 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו טורטיות קמח, כמון טחון, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. וזה נהדר. מתכונים דומים: בוריטו צמחוני לארוחת בוקר, בוריטו צמחוני לארוחת בוקר, ו בוריטוס ביצה צמחוני לארוחת בוקר.
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל, שום, jalapeo, ופטריות; לטגן 5 דקות, ערבוב מדי פעם. בהדרגה להוסיף תרד; לבשל 1 עד 2 דקות, ערבוב עד נבול. מערבבים במיץ לימון, מלח וכמון.
מוסיפים אורז ושעועית; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד מחומם היטב.
מוסיפים גבינה, ערבוב עד מומס.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה. כפית על תערובת פטריות 2/3 כוס במרכז כל טורטייה; להתגלגל.
ילדים יכולים לעזור: הילדים יכולים לעזור לגרוף את תערובת הפטריות לתוך הטורטיות ואז לגלגל אותם.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.