קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בוריטוס שעועית שחורה ניו מקסיקו

בוריטוס שעועית שחורה ניו מקסיקו
המתכון החדש מקסיקני שעועית שחורה בוריטוס יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 15 דקות. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם בצל, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו בוריטוס שעועית שחורה, בוריטוס שעועית שחורה, ו בוריטוס שעועית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני. מבשלים בצל ושום במחבת על 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך אבל לא חום. מערבבים שעועית צ ' ילי; לבשל עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים רבע מתערובת השעועית על מרכז כל טורטייה. למעלה עם גבינה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3
מקפלים קצה אחד של tortilla עד על 1 אינץ ' מעל מילוי; לקפל בצד ימין ושמאל על קצה מקופל, חופפים. מקפלים הנותרים סוף למטה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
4
מניחים בצד התפר למטה על מגש הגשה או צלחת.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."