צריך ללא גלוטן ומרק צמחוני? בורשט יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן קנולני, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו בורשט II, בורשט, ו בורשט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים המניה בסיר גדול ומביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 1 1/2 עד 2 שעות. כאשר המניה הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, מסננים אותו דרך מסננת רשת בסדר, לחיצה על התערובת כדי לחלץ את כל הנוזל. זרוק את מוצקים ולהגדיר את המניה בצד; זה יכול להיות מאוחסן במקרר עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
גב שומן חזיר
1
יוצקים את השמן לסיר גדול; מניחים אותו על אש בינונית ומוסיפים את כרוב, גזר וכרוב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כרוב וכרוב הם אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
גב שומן חזיר
כרוב
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
יוצקים את המניה השמורה לתוך הסיר ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מגישים חם בורשט; לסיים כל קערה עם לסחוט מיץ לימון קצת קרם fraîche.
נח וריי ברנמוף פתחו את מעדניית קצה המייל בברוקלין ב-201
5
הניו יורק טיימס כינה אותו" מחווה אוהבת למסורת המעדנייה", והזגאט והניו יורק מגזין בחרו בו למעדנייה הטובה ביותר בניו יורק. במקור ממונטריאול וניו יורק, בהתאמה, נוח וריי חיים כעת בפארק סלופ.