קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

בורשט

בורשט
צריך ללא גלוטן ומרק צמחוני? בורשט יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן קנולני, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו בורשט II, בורשט, ו בורשט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים המניה בסיר גדול ומביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 1 1/2 עד 2 שעות. כאשר המניה הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, מסננים אותו דרך מסננת רשת בסדר, לחיצה על התערובת כדי לחלץ את כל הנוזל. זרוק את מוצקים ולהגדיר את המניה בצד; זה יכול להיות מאוחסן במקרר עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
יוצקים את השמן לסיר גדול; מניחים אותו על אש בינונית ומוסיפים את כרוב, גזר וכרוב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כרוב וכרוב הם אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כרובכרוב
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
יוצקים את המניה השמורה לתוך הסיר ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מגישים חם בורשט; לסיים כל קערה עם לסחוט מיץ לימון קצת קרם fraîche.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בורשטבורשט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
נח וריי ברנמוף פתחו את מעדניית קצה המייל בברוקלין ב-201
5
הניו יורק טיימס כינה אותו" מחווה אוהבת למסורת המעדנייה", והזגאט והניו יורק מגזין בחרו בו למעדנייה הטובה ביותר בניו יורק. במקור ממונטריאול וניו יורק, בהתאמה, נוח וריי חיים כעת בפארק סלופ.