בורשט
זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בורשט II, בורשט, ו בורשט (מתכונים דומים).
הוראות להביא 6 מרק כוסות, שוק בשר, ובצל להרתיח בסיר גדול. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד הבשר רך, על 1 שעה 30 דקות.
להעביר בשר לעבודה משטח; לקצץ שומן, גידים ועצם וזורקים. קוצצים בשר; מכסים ומקררים. מרק קר מעט. צמרמורת חשופה בסיר עד קר, לפחות 4 שעות עד 1 יום.
כף שומן מלמעלה של מרק צונן ולהשליך.
מוסיפים 4 כוסות מרק משומר, סלק, גזר ותפוח אדמה; מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד ירקות רכים, כ 30 דקות. מערבבים בכרוב ו 1/2 שמיר כוס; לבשל עד מכרז, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בחומץ. מרק מצקת לתוך קערות. למעלה עם יוגורט הנותרים 1/4 שמיר כוס.
למנה: קלוריות, 223; סה "כ שומן, 2 גרם; שומן רווי, 1 גרם; כולסטרול, 11 מ" ג
מרכיבים מנות :
454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. בשר חצוי חתך עצם בבשר נתח שוק בשר 4 larges סלק, קלופים, קצוצים 2 בצל צהוב בינוני, קצוץ מרק בשר משומר 4 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר גזר, מקולף, קצוץ 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שמיר טרי קצוץ 1 כף. חומץ ביין אדום בצל, לרבעים 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יוגורט דל שומן רגיל 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר 340 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. תפוחי אדמה russet, קלופים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר כרוב סבוי פרוס דק