זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בורשט II, בורשט, ו בורשט (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 6 מרק כוסות, שוק בשר, ובצל להרתיח בסיר גדול. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד הבשר רך, על 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקר
1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות