זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בורשט II, בורשט, ו בורשט (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 6 מרק כוסות, שוק בשר, ובצל להרתיח בסיר גדול. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד הבשר רך, על 1 שעה 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להעביר בשר לעבודה משטח; לקצץ שומן, גידים ועצם וזורקים. קוצצים בשר; מכסים ומקררים. מרק קר מעט. צמרמורת חשופה בסיר עד קר, לפחות 4 שעות עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
כף שומן מלמעלה של מרק צונן ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מוסיפים 4 כוסות מרק משומר, סלק, גזר ותפוח אדמה; מביאים לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד ירקות רכים, כ 30 דקות. מערבבים בכרוב ו 1/2 שמיר כוס; לבשל עד מכרז, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים בחומץ. מרק מצקת לתוך קערות. למעלה עם יוגורט הנותרים 1/4 שמיר כוס.