פסטו בזיליקום ופירה בייקון בטטה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלי בזיליקום, בייקון לא מאובטח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו בזיליקום פסטו פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים, פירה בטטות עם בייקון, ו מייפל בייקון פירה בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה מתוקים לסיר, מכסים במרק עוף, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד תפוחי אדמה מתוקים רכים מספיק כדי לחדור בקלות עם מזלג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסננים ומחזירים תפוחי אדמה למחבת; מוסיפים חמאה ומחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד להשחמה ופריך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מעביר בייקון למגבות נייר לשמן כתמים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
5
עיבוד בזיליקום ושקדים במעבד מזון עד ריסוק, כ -30 שניות, לאט לטפטף שמן זית לתוך מעבד מזון פועל עד עבה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שקדים
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
6
מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל שחור לתערובת בזיליקום ודופק מספר פעמים כדי לשלב את הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
מיץ לימון
באזיל!
פסטו
מלח
7
מקציפים בטטות בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, מוסיפים לאט חלב, עד שתפוחי האדמה רכים וחלקים. לחלופין, מחית תפוחי אדמה מתוקים עם מזלג אם אתה מעדיף מרקם עבה יותר. מתבלים בטעם עם יותר מלח; מערבבים בפסטו ובייקון.