קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בזיליקום פסטו ובייקון פירה בטטות

בזיליקום פסטו ובייקון פירה בטטות
פסטו בזיליקום ופירה בייקון בטטה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלי בזיליקום, בייקון לא מאובטח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו בזיליקום פסטו פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים, פירה בטטות עם בייקון, ו מייפל בייקון פירה בטטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה מתוקים לסיר, מכסים במרק עוף, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד תפוחי אדמה מתוקים רכים מספיק כדי לחדור בקלות עם מזלג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
מרק עוףמרק עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסננים ומחזירים תפוחי אדמה למחבת; מוסיפים חמאה ומחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד להשחמה ופריך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מעביר בייקון למגבות נייר לשמן כתמים.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
עיבוד בזיליקום ושקדים במעבד מזון עד ריסוק, כ -30 שניות, לאט לטפטף שמן זית לתוך מעבד מזון פועל עד עבה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שקדיםשקדים
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
6
מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל שחור לתערובת בזיליקום ודופק מספר פעמים כדי לשלב את הפסטו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מיץ לימוןמיץ לימון
באזיל!באזיל!
פסטופסטו
מלחמלח
7
מקציפים בטטות בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, מוסיפים לאט חלב, עד שתפוחי האדמה רכים וחלקים. לחלופין, מחית תפוחי אדמה מתוקים עם מזלג אם אתה מעדיף מרקם עבה יותר. מתבלים בטעם עם יותר מלח; מערבבים בפסטו ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
תפוח אדמהתפוח אדמה
בייקוןבייקון
פסטופסטו
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
8
מגישים באופן מיידי.