קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בטטה וטאקו שעועית שחורה

בטטה וטאקו שעועית שחורה
המתכון בטטה וטאקו שעועית שחורה מוכן תוך כ 40 דקות, וזה בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 457 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו כרוב, כמון טחון, טורטיות קמח הישן אל, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: שעועית שחורה וטאקו בטטה, שעועית שחורה וטאקו בטטה, ו בטטה וטאקו שעועית שחורה.

הוראות

1
תנור חום 204°. קו 15x10x1-מחבת אינץ ' עם נייר רדיד או בישול קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
2
בקערה גדולה, לזרוק תפוחי אדמה מתוקים עם 1 כף שמן, כמון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
כמוןכמון
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים תפוחי אדמה בשכבה אחת על מחבת. צולים 30 דקות או עד חום זהוב רך וקליל בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בינתיים, בקערה בינונית, לערבב שמנת חמוצה, חצי מיץ לימון ו 1 כף צ 'ילי chipotle (להוסיף יותר צ' ילי לסלט spicier).
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
מיץ לייםמיץ ליים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
להוסיף כרוב מגורר; לזרוק מעיל. כיסוי; להכניס למקרר עד שישב בכלא.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
6
ב 10 אינץ ' מחבת, חום נשאר 1 כף שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 30 שניות או עד קלוי קלוי.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
8
מוסיפים שעועית שחורה; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מחומם היטב. מערבבים במיץ הסיד שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שחורהשעועית שחורה
מיץ לייםמיץ ליים
9
כדי להרכיב טאקו, כפית בטטות ושעועית שחורה על כל טורטייה מחוממת. למעלה עם סלט כרוב וכוסברה. מקפלים טורטיה לשניים על מילוי.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
שעועית שחורהשעועית שחורה
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
טורטיהטורטיה
10
מגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."