קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות16
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

בטטה ומרק רוזמרין עם טוסט שום

בטטה ומרק רוזמרין עם טוסט שום
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש מלאי ירקות, בצל, שיני שום, בטטה. מתכונים דומים: שעועית לבנה ומרק שום עם תרד פריך פרושוטו ורוזמרין-טוסט שום, תפוחי אדמה מושלמים, כרישה ומרק בצל עם טוסט גבינת שום, ו שום ורוזמרין צ'יפס בטטה.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול, ואז מטגנים את הבצל עד רך. קראש 2 שיני שום, להוסיף את הבצל, ואז מטגנים במשך 1 דקות יותר. מערבבים בטטה, ואז מכסים עם המניה ומביאים לרתיחה. הפשיטו את העלים מאחד מנפירי הרוזמרין, ואז הוסיפו למחבת. מבשלים במשך 10 דקות עד תפוח האדמה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בינתיים, תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
מניחים את הלחם על תבנית אפייה, ואז מברשת עם שמן זית. חותכים את שן השום הנותרת לשניים, ואז לשפשף את הצד לחתוך על הלחם יחד עם העלים מן sprig רוזמרין השני. עונה, ואז אופים במשך 10 דקות עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
השתמש בבלנדר יד כדי לטהר באופן גס את המרק, הוספת התזה של מים חמים אם זה נראה עבה מדי. מתבלים היטב, ואז שופכים לתוך קערות מחוממות ומגישים עם טוסטים.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות