פודינג בטטה "לחם" עם רוטב כתום דורש סביב 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 18 . אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 89 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו בטטה" לחם " פודינג עם רוטב כתום, פודינג לחם בטטה, ו פודינג לחם בטטה ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 ° F. בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויק ו 1 1/3 כוסות חלב עד צורות בצק רך. זרוק בצק על ידי כפות על גבי גיליון עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
פניני סוכר כסף
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים 8 עד 10 דקות או עד הזהב. לשבור ביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
תחתית חמאה וצדדים של מחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מורחים חתיכות ביסקוויט במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מפזרים אגוזי פקאן וצימוקים. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי פודינג הנותרים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים על ביסקוויטים במחבת. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
תנור חום עד 177°. מערבבים תערובת במחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אופים על 1 שעה או עד העליון הוא זהב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לחמם את כל החומרים רוטב כתום על אש נמוכה 5 עד 10 דקות, ערבוב כל הזמן עם חוט whisk, עד מעובה מעט הטמפרטורה מגיעה 165ºF במשך 15 שניות.