קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

בטטות אפויות עם איולי זעפרן

בטטות אפויות עם איולי זעפרן
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, 30 שלם ותוספת צמחונית? בטטות אפויות עם איולי זעפרן יכולות להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל של 684 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בטטות נופך, שום, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. נסו זעפרן איולי, כתום-זעפרן א, ו צדפות מטוגנות עם איולי זעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.דוקרים כל בטטה במזלג בכמה כתמים ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
יםים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים עד רך, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בינתיים מחממים בסיר קטן את שמן הזית, שמן זרעי הענבים, שיני השום השלמות והזעפרן על אש בינונית-נמוכה עד שהשום רך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לחלוטין.
5
מוציאים את השום המבושל בעזרת כף מחוררת ומעבירים לקרש חיתוך (שומרים את השמן המושרה). בעזרת הצד השטוח של סכין שף מועכים את השום עם קורט מלח עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן חדורשמן חדור
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שפים סכיןשפים סכין
1
שמים את החלמונים, מיץ הלימון, 1 כף מים ו 1/2 כפית מלח בקערה בינונית חסינת חום. הביאו כמה סנטימטרים של מים לרתיחה חשופה בסיר בינוני, ואז כבו את האש. מניחים את הקערה עם החלמונים מעל הסיר (לא נותנים לקערה לגעת במים); לטאטא רק עד תערובת הביצים מתעבה מעט, 30 שניות עד 1 דקה, ולאחר מכן להסיר את הקערה מהסיר. בעזרת מערבל ידני או מטרפה מקציפים בהדרגה את השמן המושרה בזעפרן בזרם איטי ויציב עד שהאיולי סמיך וקרמי. (אם הוא נעשה סמיך מדי, מקציפים פנימה 1 עד 2 כפיות מים.)
מרכיבים שתצטרך
שמן חדורשמן חדור
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריותזנים של פטריות
זעפרןזעפרן
איוליאיולי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים פנימה את השום המבושל המעוך, שום טרי מגורד ו 1/4 כפית מלח. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוציאים את הבטטות מהתנור ומניחים להתקרר מעט. פיצול פתוח מוך את הקרביים עם מזלג. מדללים את האיולי במים, אם רוצים, וכף על הבטטות.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
יםים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
5
צילום: ג ' נטל והיירס