קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

בטטות ותפוחים מסולסלים

בטטות ותפוחים מסולסלים
תפוחי אדמה מתוקים מסולסלים ותפוחים דורשים על 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. 159 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחים, סוכר חום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: בטטות מסולסלות, בטטות מסולסלות, ו בטטות מסולסלות.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה מתוקים בסיר גדול עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מרתיחים עד רך, ואז מגניב, לקלף, לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מסדרים חצי מהתפוחי אדמה המתוקים בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
שכבה של חצי מהתפוחים על בטטות. בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר חום, מלח, מייס, ואז מפזרים חצי מהתערובת על שכבת התפוח. נקודה עם חצי מהחמאה. חזור על שכבות של בטטה ותפוח, העליון עם הנותרים תערובת סוכר חום וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מייס קרקעמייס קרקע
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות, עד שהתפוחים רכים והחלק העליון הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק