בטטות חמוציות-כתומות
בטטות חמוציות-כתומות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. מתאים ל-8 ומחירו 72 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, שלם 30, מתכון טבעוני יש 190 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם מים, מלח, ציפורן טחונה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 39 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים כתומים-מייפל בכוסות כתומות, תפוחי אדמה מתוקים כתומים-מייפל בכוסות כתומות, ו חמוציות כתום מתוק לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
. עוטפים כל בטטה בנייר כסף ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים ב 400 במשך שעה 1 ו 10 דקות או עד רך מאוד.
שלב חמוציות ומים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, 4 דקות או עד שרוב החמוציות קופצות.
מסירים מהאש; מוסיפים מרמלדה ומערבבים עד שהמרמלדה נמסה. מערבבים פנימה קינמון ו -3 המרכיבים הבאים.
. גורפים עיסה מתפוחי אדמה; מניחים עיסה בקערת ערבוב גדולה. מחק קליפות תפוחי אדמה. מועכים עיסה עם מועך תפוחי אדמה עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה תערובת חמוציות, וכף לתבנית אפייה של 2 ליטר מצופה בתרסיס בישול. מכסים ואופים בחום של 400 למשך 15 דקות או עד לחימום יסודי.