בטטות מוקצפות ובננות עם דבש עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת מכילה 395 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בננות, בטטות, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בטטות מוקצפות ובננות עם דבש, בטטות מוקצפות ובננות עם דבש, ו בטטות עם בננות ודבש עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.דוקרים את הבטטות בכל רחבי המזלג, מכניסים לתבנית צלייה וצולים למשך 30 דקות. זורקים את הבננות לתבנית וממשיכים לצלות 10 עד 15 דקות, עד שגם הבננות וגם תפוחי האדמה רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
תפוח אדמה
בננה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
2
מוציאים את התבנית מהתנור אך אל תכבו את התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
3
כאשר תפוחי האדמה קרירים מספיק לטיפול, גורפים את הבשר לקערת ערבוב גדולה. קלף את הבננות והוסף אותן לקערה יחד עם מקל 1 מהחמאה, והדבש. מתבלים במלח ומקציפים בעוצמה בכף עץ עד שהכל מתאחד היטב והתערובת תפוחה. כף לקערת הגשה חסינת תנור והחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
בננה
חמאה
דבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
קערת ערבוב
תנור
4
בקערת ערבוב נפרדת, השתמש באצבעותיך כדי לשפשף יחד את מקל החמאה שנותר, את הסוכר החום, הקמח והפקאן עד שהתערובת תהיה עקביות של פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
פקאנים
קמח לכל מטרה
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
5
מפזרים את תערובת הפירורים על הבטטות ומחזירים לתנור. מבשלים כ -20 דקות, עד שהפירורים מזהיבים.