בטטות מסוכרות
בטטות מסוכרות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מים, מיץ תפוזים סחוט, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בטטות מסוכרות, בטטות מסוכרות, ו בטטות מסוכרות (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים בטטות וחותכים לחתיכות של סנטימטר אחד.
מניחים בטטות במים קרים עד שכל הבטטות מקולפות וחותכות.
מקום לחתוך בטטות בתבנית אפייה עמוקה.
מוסיפים סוכר, מיץ אננס, מיץ תפוזים ומים.
מפזרים קינמון טחון מעל בטטות. מכסים בטטות ואופים בתנור שחומם מראש 400 מעלות במשך כ 40-50 דקות או עד בטטות הן מזלג מכרז.