בטטות מסוכרות קלאסיות
בטטות מסוכרות קלאסיות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 290 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה הביא לך את כולםמתכונים. 2 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סוכר חום, חמאה, בטטות בעלות בשר צהוב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו בטטות מסוכרות, בטטות מסוכרות, ו בטטות מסוכרות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים בטטות שלמות בספינת קיטור מעל כמה סנטימטרים של מים רותחים, ומכסים. מבשלים עד שהם רכים, כ-30 דקות.
לקלף, ופורסים בטטות לאורכו לפרוסות 1/2 אינץ'.
מניחים בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
בסיר קטן על אש בינונית ממיסים חמאה, סוכר חום, מים ומלח. כשהרוטב מבעבע והסוכר מומס, יוצקים מעל תפוחי אדמה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה 1, מדי פעם צולים את הבטטות עם רוטב הסוכר החום.