בטטות עם בשר בקר בסגנון קובני Picadillo
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בטטות עם בשר בקר בסגנון קובני Picadillo. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, שום, זיתים ממולאים בפרמנטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו קל בסגנון קובני בשר Picadillo, טורקיה בסגנון קובני Picadillo, ו Picadillo Cubano (תבשיל בשר טחון קובני) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425°. פירס תפוחי אדמה בכל רחבי עם מזלג ומניח על נייר אלומיניום מצופה אפייה; אופים עד מכרז, 50 דקות. במחבת גדולה מעל חום בינוני, שמן חום. מבשלים בצל עד רך, 4 דקות.
מוסיפים שום, כמון וקינמון; לבשל, 1 דקה.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים דרך, 5 דקות.
מוסיפים שרי וקוק, ערבוב, 2 דקות.
מוסיפים עגבניות, דובדבנים, זיתים, צלפים ומלח; להפחית חום ומבשלים, 5 דקות; מערבבים כוסברה קצוצה. פורסים הפתוחיםעגבניות ופירות מחית עם מזלג; מחלקים בשר בקר ועלי כוסברה בין תפוחי אדמה.
תכפילי את מילוי תפוחי האדמה ותקפיאי חצי לארוחת צ ' ילי בערב אחר.