בטטות עם ציפוי קוקוס-ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מתוקים עם ציפוי קוקוס-ג'ינג'ר. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. לך לחנות ותביא מים, חמאה, תפו " א תפוז כהה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: אננס, קומקווט וג'ינג'ר פריך עם ציפוי קוקוס, בורבון בטטות עם ציפוי פרלין, ו תפוחי האדמה המתוקים של ג'יין עם ציפוי מרשמלו.
הוראות
בסיר 3 ליטר, מניחים תפוחי אדמה מתוקים, שום, מים ומלח. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מבשלים מכוסה 15 עד 20 דקות או עד מכרז (לא לנקז).
מחממים תנור ל 177°. בקערה קטנה, מערבבים 1 כף חמאה מומסת, קוקוס ו gingerroot; להפיץ על גיליון עוגיות ungreased.
אופים 6 עד 8 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב.
מחית תפוחי אדמה, בישול נוזלי ו 3 כפות חמאה עם מחית תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד לא גושים להישאר. כף לתוך תבשיל ungreased או צלחת הגשה.