בטטות צלויות עם איולי
בטטה צלויות עם איולי לוקח בערך שעה 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 322 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. תמורת 76 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו ודיאטה שלמה 30 . זה עובד היטב כתוספת. אם יש לכם בטטה, מלח כשר, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 59% . נסו בטטות עם אצבעות עם איולי , תפוחי אדמה צלויים עם איולי שום , ובטטות חריפות עם איולי פפריקה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות. מחוררים את הבטטות כמה פעמים בעזרת מזלג וצולים על תבנית קטנה עד לריכוך, כ-50 דקות.
מרסקים את שיני השום ומפזרים מעט מלח. בעזרת הצד השטוח של סכין גדולה, מועכים את התערובת לעיסה גסה.
מוסיפים למיונז יחד עם כ-2 כפות מים. טורפים בהדרגה את שמן הזית ומתבלים בפלפל.
חצו כל בטטה לאורכה, מפזרים מלח ופלפל ומעלים את האיולי.