בטי הסמקה (קינוח ריבס)
בטי הסמקה (קינוח ריבס) יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם מלח, ביצים, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מדהים. נסו קוקטייל בטי הסמקה, אפרסק מלבה מסמיק קינוח, ו גריל Rhubarb בראון בטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים ריבס עם 2 כוסות סוכר בקערה גדולה ומתפשטים לתבנית אפייה מוכנה; מפזרים ריבס עם צימוקים.
מקציפים קיצור ירקות עם 2/3 כוס סוכר בקערה; להכות ביצים, אחד בכל פעם, ואחריו תמצית וניל.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה אחרת. בהדרגה מערבבים את תערובת הקמח לתוך החומרים הרטובים, לסירוגין עם חלב, כדי ליצור בלילה חלקה.
מורחים את הבלילה על פירות בתבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מילוי ריבס מבעבע ציפוי מוגדר חום זהוב, על 1 שעה.