בטן חזיר עם כוסמת Spaetzle ו Collards עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 91 גרם של שומן, וסך הכל 1123 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, בטן חזיר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: חזיר חרדל עם Spaetzle, חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו סו-ויד לחמניות בטן חזיר עם מיונז צמת חזיר ומלפפונים חמוצים מהירים.
הוראות
1
בצלחת רדודה, מערבבים את המלח עם הסוכר; מוסיפים את בטן החזיר ואת המעיל עם התערובת. תכסה את החזיר ותכניס למקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2
למחרת, לשטוף את הבטן חזיר יבש טפיחה. מחממים התנור ל 30
מרכיבים שתצטרך
3
במחבת אטומה, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את החזיר ומבשלים על חום מתון, הופכים פעם אחת, עד משחימים בעושר, 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את המרק, קורנית, שאלוט, גזר וסלרי ומביאים לרתיחה. מכסים וצמים בתנור עד חזיר רך, 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר את החזיר לצלחת, לכסות בנייר כסף ולשמור על חם. מרתיחים את נוזל הבישול עד מופחת על ידי שני שלישים, 15 דקות. מסננים את הנוזל לסיר ולרפרף את השומן.
מרכיבים שתצטרך
7
בקערה, לשלב את הקמחים עם אגוז מוסקט, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. בקערה בינונית, לטאטא את הביצים עם החלב, ואז לטאטא את התערובת לתוך הקמחים. לכסות את הבלילה ולתת לנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. הכן קערה של מי קרח. בזהירות להחזיק מסננת עם חורים גדולים על המים הרותחים. בהדרגה להוסיף את הבלילה למסננת ולחץ אותו דרך החורים עם מרית. מרתיחים את spaetzle עד במכרז, 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את spaetzle למי קרח להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
9
במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
10
הוסף את spaetzle ומבשל על חום גבוה עד השחמה על הקרקעית, 2 דקות. מערבבים ומבשלים עד השחמה בכל רחבי, 1 דקה יותר. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
11
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את הקורנית ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את מרק העוף והכרוב ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד כרוב הם מכרז, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
15
חותכים את חזיר לאורכו ולהעביר צלחות. כף הירוקים ואת spaetzle לצד.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.