קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

בטן חזיר עם כוסמת Spaetzle ו Collards

בטן חזיר עם כוסמת Spaetzle ו Collards
בטן חזיר עם כוסמת Spaetzle ו Collards עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 91 גרם של שומן, וסך הכל 1123 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, בטן חזיר, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: חזיר חרדל עם Spaetzle, חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו סו-ויד לחמניות בטן חזיר עם מיונז צמת חזיר ומלפפונים חמוצים מהירים.

הוראות

1
בצלחת רדודה, מערבבים את המלח עם הסוכר; מוסיפים את בטן החזיר ואת המעיל עם התערובת. תכסה את החזיר ותכניס למקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
2
למחרת, לשטוף את הבטן חזיר יבש טפיחה. מחממים התנור ל 30
מרכיבים שתצטרך
3
במחבת אטומה, לחמם את השמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את החזיר ומבשלים על חום מתון, הופכים פעם אחת, עד משחימים בעושר, 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את המרק, קורנית, שאלוט, גזר וסלרי ומביאים לרתיחה. מכסים וצמים בתנור עד חזיר רך, 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר את החזיר לצלחת, לכסות בנייר כסף ולשמור על חם. מרתיחים את נוזל הבישול עד מופחת על ידי שני שלישים, 15 דקות. מסננים את הנוזל לסיר ולרפרף את השומן.
מרכיבים שתצטרך
7
בקערה, לשלב את הקמחים עם אגוז מוסקט, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. בקערה בינונית, לטאטא את הביצים עם החלב, ואז לטאטא את התערובת לתוך הקמחים. לכסות את הבלילה ולתת לנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. הכן קערה של מי קרח. בזהירות להחזיק מסננת עם חורים גדולים על המים הרותחים. בהדרגה להוסיף את הבלילה למסננת ולחץ אותו דרך החורים עם מרית. מרתיחים את spaetzle עד במכרז, 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את spaetzle למי קרח להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן לנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
9
במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
10
הוסף את spaetzle ומבשל על חום גבוה עד השחמה על הקרקעית, 2 דקות. מערבבים ומבשלים עד השחמה בכל רחבי, 1 דקה יותר. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
11
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את הקורנית ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את מרק העוף והכרוב ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד כרוב הם מכרז, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
15
חותכים את חזיר לאורכו ולהעביר צלחות. כף הירוקים ואת spaetzle לצד.
מרכיבים שתצטרך
16
יוצקים את נוזל בישול חזיר מופחת על הבשר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח כוסמתקמח כוסמת1( חצילים)גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס1צלע בינוניתצלע סלרי בינונית, קצוצהצלע סלרי בינונית, קצוצה454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב ירוק, צלעות מרכזיות מושלכות ועלים קצוצים בגסותכרוב ירוק, צלעות מרכזיות מושלכות ועלים קצוצים בגסות2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4שיני שום, חצוישיני שום, חצוי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1קטןבצל, לחתוך לקוביות 1/2 אינץבצל, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בטן חזיר רזה, עור מושלךבטן חזיר רזה, עור מושלך4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי1כף. חומץ ביין אדוםשאלות, קצוץ גסשאלות, קצוץ גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי12 כפיות אבקת שוםטימין קצוץטימין קצוץ4עלי קורניתעלי קורנית12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.