בטרסקוץ' ברים
בטרסקוץ' בארים עשויים להיות בדיוק ההתאמור שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 18 מנות עם 319 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -20 גרם שומן כל אחת. תמורת 63 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תמצית וניל, סוכר חום, ביצה וקיצור בטעם חמאה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 12% . הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: Butterscotch M&M Bars , Butterscotch Bars ו- Butterscotch Bars .
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את המרקם והסוכרים לקרם בהיר ותפוח.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה וניל.
שלבו קמח, שיבולת שועל וסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת. מערבבים פנימה צ'יפס ואגוזי פקאן. שמור 2 כוסות.
מורחים את שארית הבצק לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
בקערה קטנה, מערבבים את מרכיבי המילוי; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
לפזר באופן שווה על הקרום. מפוררים בצק שמור מעל המילוי.
אופים ב-375 מעלות למשך 40-42 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
חותכים לברים. שומרים במקרר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא La Marca. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![לה מרקה]()
לה מרקה
הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט.