Put oven rack in middle position and preheat oven to 149°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
Bring cream, muscovado sugar, and salt just to a simmer in a small heavy saucepan over moderate heat, stirring until sugar is dissolved.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovado
ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
Bring water and Demerara sugar to a boil in a 2-quart heavy saucepan over moderate heat, stirring until sugar is dissolved. Continue to cook, stirring occasionally, until browned and bubbly, about 5 minutes.
מרכיבים שתצטרך
Demerara Sugar
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
Remove from heat and carefully add cream mixture (mixture will bubble up and steam), whisking until combined.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
Whisk together yolks and vanilla in a large bowl, then add hot cream mixture in a stream, whisking.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות