המתכון ביג טופ בקר סטרוגנוף יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. במנה עיקרית זו יש 1142 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם יין, פפריקה, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. נסו ביף סטרוגנוף-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, המשפחה האהובה סביב הבית שלי, Easy Beeff Stroganoff-גרסת בשר טחון, ו בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה אשר צריך להיות גדול מספיק כדי להכיל את הפטריות, יין ובשר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מתבלים בשר בקר עם מלח, פלפל ופפריקה, ומניחים בצד לזמן קצר.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
למחבת המחוממת, מוסיפים בצל לבן ושום וקמח עד הבצל הופך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הפטריות וטוגנים עד שהם מוותרים על המיצים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מוסיפים את רצועות הבשר למחבת, יוצקים יין אדום, שופכים על הבשר ומאפשרים ליין להצטמצם בחצי.